Biztosításközvetítés Hitelközvetítés Megtakarítás és befektetés Értékpapír

Szolgáltatásainkkal a pénzügyi terület három fő területén vagyunk jelen.

A hitel és pénzintézetek, biztosítók termékeit közvetítjük megbízóink részére. Tehát nekünk nincsenek biztosítási és hitel termékeink.

A mi termékünk a biztosítók, és pénzintézetek termékeinek összehasonlítása, értékelése, illetve a megbízónk igényének ismerete alapján, a számára legkedvezőbb termék kiválasztása.

Munkánk részét képezi a meglévő biztosítási és hitel termékek átvizsgálása a jelenlegi igények és kockázatok ismerete alapján. Esetleg javaslattétel a módosításra.

A kiválasztott termék közvetítése a hitel, pénzintézetek, illetve biztosítók felé, illetve kapcsolattartás szerződésápolás megbízóinkkal, pénzintézetekkel.

Munkánk ugyanakkor nem ér véget a szerződések közvetítésével, hanem leginkább akkor kezdődik. Folyamatosan tájékoztatjuk a megbízóinkat a változásokról és a lehetőségekről. Felügyeljük a szerződéseket és keressük a még jobb megoldásokat. Káreseménynél segítjük a megbízóinkat, információkkal látjuk el őket, ha kell képviseljük a biztosítókkal szemben. Folyamatosan vizsgáljuk a pénzintézetek ajánlatait, ha szükséges változtatást javaslunk.

Mi alkuszok a megbízóink érdekét képviselve a biztosítóktól és pénzintézetektől függetlenül keressük meg számukra a legjobb megoldást a teljes biztosítási és pénzügyi területet átvizsgálva.